מתלבט מהיכן מתחילים? כמה להשקיע?מה התהליך שיוביל להצלחה? צוות מקצוענים של מטי ראשל"צ מזמין אותכם ללמוד
בקורס הקמה וניהול מסעדה/בית
קפה/פאב/בר/קייטרינג
8 מפגשים שבועיים בהיקף של 32 שעות אקדמאיות,
במשרדי המט"י – רח' עין הקורא 34 ראשל"צ
בין השעות: 17:00-20:15

מרצה: אבי גלצר - בעל ניסיון בהקמת עסקי מזון, שיווק וקד"מ בתחום המזון בישראל.
מטרת הקורס: מתן כלי עבודה יישומיים לניהול אפקטיבי של עסק בענף המזון.
קהל יעד: יזמים המעונייניםלהקים ולנהל עסקים בענף המזון, כגון: מסעדות, בתי קפה, פאבים, קייטרינג, קונדיטוריות ועוד..
הקורס מתאים גם לבעלי עסקים פעילים.
עלות הקורס – 1,200 ₪
פרטים והרשמה - במט"י ראשל"צ
בטל' 03-9674704 פקס 03-9674094
כתובתנו: רח' עין הקורא 34 ראשל"צ (צמוד לתחנה המרכזית הישנה)
office@matirishon.org.il
מתלבט מהיכן מתחילים? כמה להשקיע?מה התהליך שיוביל להצלחה? צוות מקצוענים של מטי ראשל"צ מזמין אותכם ללמוד
בקורס הקמה וניהול מסעדה/בית
קפה/פאב/בר/קייטרינג
8 מפגשים שבועיים בהיקף של 32 שעות אקדמאיות,
במשרדי המט"י – רח' עין הקורא 34 ראשל"צ
בין השעות: 17:00-20:15

מרצה: אבי גלצר - בעל ניסיון בהקמת עסקי מזון, שיווק וקד"מ בתחום המזון בישראל.
מטרת הקורס: מתן כלי עבודה יישומיים לניהול אפקטיבי של עסק בענף המזון.
קהל יעד: יזמים המעונייניםלהקים ולנהל עסקים בענף המזון, כגון: מסעדות, בתי קפה, פאבים, קייטרינג, קונדיטוריות ועוד..
הקורס מתאים גם לבעלי עסקים פעילים.
עלות הקורס – 1,200 ₪
פרטים והרשמה - במט"י ראשל"צ
בטל' 03-9674704 פקס 03-9674094
כתובתנו: רח' עין הקורא 34 ראשל"צ (צמוד לתחנה המרכזית הישנה)
office@matirishon.org.il